Prošle sedmice završio je 76. filmski festival u Veneciji, a ovogodišnja najprestižnija europska manifestacija istaknula je nove trendove koji počinju prevladavati na show biz sceni, s rastućim afinitetom prema influencerima, blogerima i modelima.

Na primjer, velika, velika imena iz svijeta glume u Veneciji bila su odsutna, pa čak i oni koji nisu prisustvovali dali su sve od sebe kako bi napravili bilo koji spektakl, koji je vrlo vješto koristio brojne uticajnike i uspio preusmjeriti fokus, ponajviše odvažnim modnim napretkom.

Pojava lijepe Violete Mangarinan obilježila je večer zatvaranja festivala, poznate Instagram influencerice kojoj je ovaj crveni tepih definitivno bio odskočna daska.

Naime, svoj trenutak slave stekla je odvažnim izdanjem nakon što se pojavila u bijeloj haljini s dubokim prorezom, kao i opasno dubokim dekolteom koji je istaknuo njezino bujno poprsje na vrlo zavodljiv način.

Zavodljiva Španjolka upotpunila je atraktivnu kreaciju jednostavnim pripijenim sandalama, a prisutni nisu ostali imuni na njeno lijepo lice i dugu, njegovanu kosu. Međutim, iako dosad nije bila poznata široj javnosti, Violeta je primijećena i na društvenim mrežama – preko milijun ljudi prati je na Instagramu, iako je na njemu aktivna tek godinu i pol.

Njezin je dečko, Fabio Koljorikio, pravio joj je društvo u Veneciji, i on je zauzvrat odlučilo obući klasično odijelo s mašnom. Ova je blogerica inače stekla je slavu u projektu “Una vida de mierda”, koji govori o youtube blogeru El Cejasu i prati njegovu karijeru od objavljivanja njegovog prvog videa. Sudjelovala je i u španjolskoj verziji reality programa Survivor, a danas zarađuje na društvenim mrežama, gdje redovito dijeli atraktivne fotografije.

Izvor: Lifestyledom.info

Preporučujemo