ČLAN PREDSJEDNIŠTVA BOSNE I HERCEGOVINE I DIKTATOR REPUBLIKE SRPSKE MILORAD DODIK JE SVAKODNEVNO AKTUELNA TEMA I ČESTO VIĐENO LICE U SVIM MEDIJIMA.

Bez obzira o kakvoj se tačno temi radilo, Milorad Dodik je čovjek koji će vam dati svoju verziju, svoj odgovor (pritome će u svemu potencirati srpski narod i borbu za nekakvu pravdu).

To je čovjek koji je pojava sam po sebi (ne može ostati neprimjetan), čovjek koji je sebe okarakterisao većim Srbinom od rođenog Beograđanina. Međutim, sada, u nedostatku nekih svježih informacija o njemu (s obzirom da je počeo svaki dan da ponavlja jednu istu priču što postaje dosadno za slušati) mi vam danas ekskluzivnu fotografiju koju su samo rijetki imali čast vidjeti. Slika je nastala prije 12 godina, a na njoj se vidi da Mićo nije do danas smršao ni grama, očuvao je liniju nema šta.

Svi dobro znaju da Milorad Dodik obožava sport. Počasni je predsjednik Košarkaškog kluba Igokea, kojeg on godinama finansira, te je redoviti gost gotovo na svakoj utakmici svog kluba. Međutim, malo ko zna da je Milorad Dodik bio aktivni nogometaš. To je njegov prvi sport koji mu se uopće svidio.

Oni bliski njemu tvrde da je čak i za vrijeme dok je trenirao, bio vrlo perspektivan nogometaš, kojeg su povrede na početku karijere udaljile od zelenih travnjaka i ozbiljnije politike (pa se zato udebljao i okrenuo politici). Čak on i danas pomalo igra s prijateljima koji se bave rekreacijom, ali to mu više ne dopuštaju njegove godine (i njegova kilaža svakako).

Naime, Dodik je za FK Modriča trenirao amaterski nogomet, a iz tog je vremena izašla fotografija koju ćete vidjeti danas. Ono što su korisnici društvenih mreža odmah primijetili bilo je da je on na slici izgledao kao da je došao na neki seoski jeftini vašer, ili da igra kolo, a ne da igra fudbal.

Dakako, ova fotografija na Twitteru pokupila je veliki broj komentara. Nismo informisani o tome da li je uvaženi član tročlanog, nama “veoma dragog”, predsjedništva BiH vidio ovu sliku, i ako jeste koja je bila njegova reakcija na sve te silne komentare, koji su uglavnom smiješnog karaktera.

Preporučujemo
Loading..