Novo

DRAMA U URGENTNOM! Miljana stoji na prozoru, PRETI! Ispod su vatrogasci, EVO šta se dešava…

U nastavku dnaašnjeg članka dotaći ćemo se jedne od rijaliti učesnica , a koja je uspela sa svojim pponašanjem da prikupi brojne simpatije javnosti . Naime , rečč je o Miljani Kulić , a koja je učestvovanjem u rijaliiju stekla popularnost , a poslednjih mesec dana je itekako u centru medijske pozornosti. Dakle, ona je trenutno seštena na klinički centar zbog komplikacija usled operacije smanjenja želuca , a inače je za nju poznato da je psihički nestabilna , te kada je malo bolje pratite bude vam jasno zbog čega .

Naime , ona je svoje pshičko stanje itekako pokazala posldnjih dana od kada boravi na kliičkom centru , a gde neprestano pravi drame i probleme osoblju bolnice , a sve jer joj e dozvoljavaju da puši. Naime , usled neprestanog žaljenja ostalim pacijentima bili su primorani da je izoluju u drugu sobu , akako szanajemo sada je novi incident , a koji je kako saznajemo prevršila je sada sve mere. Dakle , kakko mediji prenose , Miljana preti d će da skoči sa šestog sprata bolnce gde se nalazi ,a koji je ujedno i poslednji , a sve jer želi da uđe u Zadrugu 6, jer joj je Mitrović inače ranije ponudio jako viok honorar , ali njen ulazak sada nije moguć jer nije još zdravstveno spremna.

“Miljana se sada oseća dobro, iako njeno stanje još uvek nije skroz stabilno, pa ona misli da može već da ide kući. Svaki dan insistira na tome da je puste, ali zbog problema koji se stalno javljaju doktori moraju i dalje da je drže na oku. Ona stalno lista vesti, pročitala je da svi njeni bivši hoće u rijaliti, zna da se sad snimaju profili i non-stop traži da ide kući.Marija i Bebica su doleteli kada je počela da histeriše i priča lekarima da mora da izađe zbog “Zadruge 6”. Miljana je vikala na doktore: “Bolje me pustite da mirno izađem, nego da ovde pravim haos. Pobeći ću makar skočila kroz prozor!” To je najviše uplašilo lekare, pa su odmah pozvali njenu majku.”, navodi izvor iz bolnice…