Novo

DRAMA u Titelu! Automobil Veljka Ražnatovića SLETEO sa puta! SVI U ŠOKU, CECA VAN SEBE! (VIDEO)

Kako ste i sami po naslovu mogli da zaključite u nastavku vam donosimo novosti koje nam dolaze sa naše domaće javne scene. Jedan od najpoznatijih mlađih bračnih parova svakako su Veljko i Bogdana Ražnatović, koji su se vjenčali prije nekoliko godina i dobili sina Željka. Naime, Bogdana ima još dvije sestre, a ona inače potiču iz jedne skromne porodice u Titelu, pa je tako pored Bogdane i njena sestra Bojana bila u vezi sa poznatim dečkom, Mirkom Šijanom.

On je inače sin pokojnog Zorana Šijana i pjevačice Goce Božinovske, a Bojana mu je rodila sina, kojem su dali ime po njegovom pokojnom ocu Zoranu, Oni su odlučili da se vjenčaju i svadba se održala jučer, ali su Ražnatovići imali mali problem. Naime, radi se o tome da su Mirko i Bojana iz Titela krenuli za Surčin, gdje su se vjenčali, a odmah za njima išla je i kolona svatova, a onda se u jednom trenutku desila jedna mala nezgoda.

Naime, radi se o tome da auto kojem su bili Veljko i Bogdana je sletio u jarak, a to se desilo prilikom preticanja vozila u kolini, ali na svu sreću niko nije bio povrijeđen, i sve se brzo riješilo pa su oni krenuli dalje, a na autu je pričinjena manja materijalna šteta. Evo i sami pogledajte…