Novo

DRAMA U “MAGAZINU IN”! Pevačica pred kamerama UDARILA ŽESTOKO na koleginice u studiju! AUU KOJI ŠOK!(VIDEO)

Jedna od emisija koje su mnogo gledane na našim prostorima jeste i emisija koja se emituje na Pink televiziji, a koju godinama unazad vodi Sanja Marinković. Voditeljka u emisiji uvijek ugosti poznate ličnosti sa naše javne scene, a nerijetko se desi i da njeni gosti nemaju isto mišljenje, pa dođe do sukoba. Isto tako, u medijima se dosta pisalo o njenim konfliktima koje je imala sa nekim od poznatih pjevačica, a jedan od poslednjih jeste onaj sa Katarinom Živković.

Voditeljka je ove subote za goste imala pjevačice Nadu Obrić, Tinu Ivanović, Ivanu Stamenković Sindi, Vanesu Šokčić i Tijanu Milentijević. Tako je u toku emisije Nada Obrić oplela po mlađim koleginicama koje je iskritikovala, i to sve na račun njihovog izgleda, a onda je otkrila i to da li je ona u svađi sa nekom od njih, pa je rekla sljedeće: “Naprotiv, ja nikad nisam u lošim odnosima sa nekim za koga kažem da mi se ne dopada. Kao recimo ove Tijanine štule, sakloni me gospode”, rekla je ona i tako je uspjela da nasmije sve prisutne u studiju.

Zatim se u cijelu tu priču uključila i Sindi Models koja je otkrila kako je pjevačica i nju kritikovala, a rekla je: “Mene je isto pitala zašto sam toliki umetak stavila, jer sam se žalila da me boli glava. Kaže: ”Šta to stavljate ne sebe, je l’ ste normalne?” Evo u videp snimku ispod pogledajte kako je sve to izgledalo pa nam vaša mišljenja pišite u komentarima ispod.