Novo

DRAMA U KLINIČKOM CENTRU: Marija Kulić URLALA na Miljanu i Bebicu, napravila haos na hodniku! (FOTO)

Miljana Kulić, bivša rijaliti učesnica, danas je konačno puštena iz bolnice gdje je provela više od mjesec dana. Podsjećanja radi, njoj se nakon operacije smanjena želuca u Turskoj, stanje naglo pogoršalo, pa je završila u bolnici gdje je imala hitnu operaciju, a onda je uslijedila borba za njen život. Prvo je bila u Kliničkom centru u Nišu, a nakon toga ona je prebačena u Beograd, gdje je i boravila do danas. Nju su napolju sačekali njena majka Marija i njen dečko Nenad, vidno nasmijani i raspoloženi.

Međutim, naravno da nije moglo, a da ne dođe do manjeg nazovimo sukoba, a radi se o tome da je Marija napala Miljanu i Bebicu, kojima je rekla: “Zašto ste otišli bez mene? Da li se normalni, bre?”, a nakon toga oni su se uputili ka njegovim kolima. I Marija je govorila pred novinarima o Miljaninom trenutnom zdravstvenom stanju, ali i tome kako će njen oporavak dalje da teče, pa je tako rekla:

“Sve je super, sve je odlično, da nastavi sa ovim režimom ishrane, mora da prima vakcine zbog slezine, nema je. Jedno mesec dana, dok ne stekne imunitet, dok ne ojača, mora da se pripazi, posle toga, biće kao i ranije”, a onda je u toku razgovora ona briznula u plač. zbog Miljane i njenog dečka, a rekla je kako je ona presretna jer je Miljana konačno našla pravog dečka, a rekla je: “Presrećna sam zbog njenog izlaska, što je Miljana našla čoveka koji će da je voli, a nisam verovala u to”, poručila je Marija kroz suze. Ostatak teksta pročitajte ovde.