Novo

DRAMA U HRVATSKOJ! PENZIONER PUŠK0MITRALJEZOM UBI*AO PO KOMŠILUKU: UHAPŠEN POSLE SUMANUTOG POHODA! IMA MRT*IH… IŠAO PO NASELJU, REŠETA0, A ONDA ZAPAL*O KUĆU I ZAPEVAO (VIDEO)

U nastavku današnjeg članka dotaći ćemo se najnovijih vesti , a koje su nažalost ponovo povezane sa crnom hronikom , koja je postala poslednjih godina naša svakodnevnica , te nešto o čemu se jako često piše . Naime , današnje vesti su poprilično šokantne , a radi se o tome da je jedan penzioner osumnjičen za jedno ub istvo , a pre toga i za ra njavanje dve osobe. Ono što je dodatno šokantno jeste da je on navodno bio u rodbinskim odnosima sa žrtvama , a svedoci ovog nemilog događaja suu u naselju koje se zove Lemić brdo istakli da je Ivica ubio svog bratanca Stjepana , a pre tog nemilog događaja iašao je kroz selo i pucao iz puške.

“Kažu mi da je izr*šetao četiri-pet kuća i nekoliko automobila. Ubi* je bratanca koji živi preko puta njega. On živi usred sela, ja sam na kraju, ali je došao do moje kuće i sve redom reš*tao. Brat mi kaže da su pobegli na sprat, četveročlana porodica, tako su se spasili, ubi* bi i njih” – rekla je za hrvatske medije prestrašena meštanka Karlovca. Tako je ispričala da je pomahnitalom penzioneru bratanac kojeg je bio sedmicu ranije dovukao drva da se greje preko zime , dok sa druge strane meštani otkrivaju d aje Ivica pre penzije radio u HEP , te da nije bio druželjubiv lik , kao i da je živeo smaotnjački, kao i da nije imao kontakta sa komšijama , te su mu roletne bile uvek spuštene.

Kako saznajemo i ranije je umeo da pravi probleme , tj da puca , pa je policija jako često dolazila kod njegfa , a ono što je tiče poslednjeg slučaja ,kako szanajemo , on je neposredno pre nego ga je policija uhapsila pokušao da zapali svoju kuću.