Novo

Draginja je jedina u selu, niko je nije posetio 20 GODINA! Jedne noći čula hrkanje, kada je NJEGA ugledala, SVA SE SLEDILA! (FOTO)

Danas u nastavku ovog članka donosimo jednu jako emotivnu priču, koja će vas sigurno naterat da se malo zamislite. Kada se dođe u pozne godine, i ako nemate dece onda vam je život mnogo težak. Tako da kada ostarite svakome ste teret primetite da vas ljudi jednostavno počnu da izbegavau, a još ako živite negde u periferiji ili na nekom selu, onda ste osueđeni na jako teške dane koji su pred vama a ako ste i bolesni na sve to onda vam je crna sudbina.

Tako mi vam danas donosimo jednu jako tužnu priču, koja se desila u srcu Srbije, konkretno u Šumadiji i to nedaleko od Kragujevca. Ovo je priča o jednoj starici koju je sasvim slučajno saznajal jedna žena koja je bila u lokalnoj ambulanti gde se lečila starica. Mi vam tako danas donosimo priču iz sela Berići, gde je izvesna Dragica koja danas ima 78 godina je doživela jedno jako neugodno iskustvo, koje se nikome nikad ne dese, a nekima možda jednom u životu.

Nju su jedan dan došli da posete lokalni novinari a njoj je tako bilo drago da se jednostavno nije mogla prestati da smeje u tim trenutcima. Iznela im je i kafu i slatko, te nije želela da ih puste da idu kući. Ona je njima rekla, da ju je jednu noć probudilo šuškanje ispod prozora, a kada je upalila svetlo, videla je medveda. U roku od par dana ugradila je i metalne šipke na prozore od silnoga straha, jer više nije smela da spava sama bez zaštite. Inače, ovaj kraj i nije poznat po medvedima, što još više čudi.