Novo

DOTAKAO SAM DNO DNA: Miki Đuričić progovorio o dogovoru sa suprugom, pa otkrio šta mu je Željko Mitrović uradio! ŠOK I NEVERICA! (VIDEO)

Kada je reč o rijaliti programima , jedan od najpopularnijih jeste onaj koji se prikazuje kako na našim prosotorima ,tako i šire , a reč je o Zadruzi . kako verujemo da ste upućeni pre par noći je počela nova sezona , a za koju se nadamo i verujemo da će biti dosta drugačija od svih ranijh. Jedan od svakako učesnika koji je ostao upamćen u ovom rijalitiju jeste Miki Đuričić,a koji je pronašao svoje mesto u Beloj kući pored brojnih starih učesnika. Naime , on je ove sezone obećao da će više učestvovati , a manje spati , nego što je to bio slučaj ranijih sezona. 

Naiime , Miki je po ulasku u rijaliti govoroio o hornoraru , kao o kaznama , te ej rekao da ga čekaju i u narednom periodu , te je toga itekako svestan . Naime on je tako otkrio da ima dogovor sa svojom usprugom i malom ćerkiom Dunjom , te je istakao da su one ostale da ga čekaju u novom stanu koji su kupili.

Tako je Miki na samom početku rekao sljedeće: “Ja se nadam da ću izdržati do kraja, sve zavisi koliko me publika bude držala. Da vam kažem, ljudi lažu, zaradi se u rijalitiju veći novac nego što se zaradi napolju, ali nije to baš tako. Ja sam imao dosta kazni za spavanje, zaradi se neki novac, ali ne tolio koliko se piše!”  Ostatak ovde.  Vša mišljenja možete da ostavite u komentar