Novo

DOSTA JE ONA UŽIVALA U MOJIM I VIDOJEVIM PARAMA: Miša Grof ponovo opleo po snajki – “Za šta da tuži, za moju imovinu?!”

Jedna od glavnih tema već nekoliko mjeseci jeste smrt Vidoje Ristovića, a posebno dešavanja koja su počela nakon njegove smrti. Vidoje je imao 44 godine, i bio je poznat srpski historičar umjetnosti, koji je iznenada preminuo od posljedica srčanog udara. On je bio u braku sa Nikolinom Pišek, koja nakon njegove smrti vodi rat putem medija sa njenim svekrom, Mišom Grofom, koji ne propušta priliku da pljuje po Nikolini, da priča sve i svašta na njen račun, optužujući je da je ona bila sa Vidojem samo zbog novca, a u jednom intervjuu on je rekao čak i to da je ona kriva za smrt njegovog sina.

Nedavno se voditeljka oglasila i tim povodom ona je rekla da će svog svekra da prijavi nadležnim organima, a ona je njega čak nazvala i mentalno bolesnom osobom, a nakon toga oglasio se i sam Miša Grof koji je rekao da nema problema da se suoči sa snajkom na sudu, a dodao je i to da je on uvjeren, da Nikolina njegovu unuku okreće protiv njega namjerno, pa je tako on rekao sljedeće: “Od Nikoline me ništa više ne iznenađuje, prestao sam da se obazirem na njene izjave. Za nju je, verovatno, normalno kako se ponaša pet meseci nakon što je sahranila muža”, rekao je on, pa je dodao:

“Ne znam šta ta žena hoće od mene, i za šta tačno misli da me tuži. Za moju imovinu? Jedva čekam da se suočimo na sudu, nemam ja čega da se plašim. Rekao sam vam već, moja unuka će dobiti sve što joj sleduje kada poraste, Nikolina je dosta uživala u mojim i Vidojevim parama”. Ostatak teksta pročitajte ovde.