Novo

DOSTA JE BILO! OGNJEN AMIDŽIĆ NAKON RAZVODA DONEO KONAČNO ODLUKU: Spomenuo emisiju, vreme je za promene!

Mnogo je javnih ličnosti koji su deo naše javne scene , a koji su iteako opularni , jedan od njih je i poznati voditelj Ognjen Amidžeić , a koji je voditelj popularne emisije AAmigi show , a koja ove godne proslavlja svoju 15tu sezonu . Naime ,prva gošća ove sezone bit će Aleksandra Prijović , a koja će da govori o detaljima svog života i poslovnog poduhvata.

Kako szanajemo , Ognjen je ove godine doneo mnogo noviteta u svoju emisiju , a ono što je poznato jeste da će studio da izgleda mnogo bolje nego ranije. ” Pauza je bila kratka, ali slatka (smeh). Nisam imao previše vremena za odmor, ali sam iskoristio dve nedelje da otputujem malo van zemlje. Po povratku sam, zajedno sa svojom timom radio na pripremi 15. sezone, za koju obećavam da će biti luđa neko ikada”, rekao je Ognjen i dodao:

“Teško je u današnje vreme ispratiti sve trendove i biti u samom vrhu, ali iskren da budem, ja već dvadeset godina koliko sam u ovom poslu imam svoj fazon koji je publika prepoznala i voli, tako da neću odustajati od nekih dobrih, proverenih stvari kada je emisija u pitanju.” Naime , za razliku od ranije , on je se ofarbao , te mu je boja kose sada plava , pa smo ga pitali da li je ostao dosledan svom stilu. “Ne! (smeh). Mislim da je bilo dovoljno. Iako se nekima dopala ta promena, mnogi su mi rekli da mi prirodna boja kose mnogo bolje stoji i da sam to zaista ja. Od ove sezone sam ponovo crn. Kažu da se plavuše bolje zabavljaju, ali u mom slučaju to nije tako (smeh).”