Home Stories Došao sam da upoznam roditelje svoje djevojke, a onda sam shvatio da...

Došao sam da upoznam roditelje svoje djevojke, a onda sam shvatio da sam već bio u toj kući: Raskinuli su iste sekunde, a razlog će vas zaprepastiti

1781
0

Priča jednog anonimnog Reddit korisnika koji dolazi iz Velike Britanije postala je ovih dana viralna nakon što je on tu ispričao da je imao intimne odnose kada je imao 21 godinu sa majkom svoje trenutne djevojke.

– Živim u velikom gradu, ali u njemu postoje samo tri pristojna noćna kluba, tako da je jednostavno neizbježno da susrećete više ljudi na istim mjestima. Bio sam s radnim timom prije nekoliko mjeseci na koncertu. Primijetio sam da me jedna plavuša ne prestaje gledati, pa sam odlučio doći k njoj. Malo smo plesali, smijali se, uzeo sam njezin broj telefona i vratio se prijateljima. Poslije smo imali malo dopisivanja, ali ništa se nije dogodilo između nas, mladić je počeo ispovijedati.

– Nakon nekih sedam dana opet sam došao do nje i ovaj put sam popio malo pića i razgovarao više, a na kraju me pozvala k sebi. Primijetio sam samo da je mnogo starija (oko 40 godina), ali izgledala je sjajno, pa sam pomislio da je to savršena prilika da naučim nešto novo u krevetu.

Uglavnom, skoro sam je zaboravio. Upoznao sam djevojku (19) na Tinderu dva mjeseca kasnije. Odmah smo izašli i pozvala me da dođem kod nje nakon nekoliko sastanaka. Shvatio sam da dok smo hodali ulicom, znao sam sve. Srce mi je potonulo kad sam vidio njezinu kuću. Dok sam se pokušavao spojiti, pitao sam je koliko dugo živi tamo, nadao sam se nekom čudu.

– Živim ovdje otkad znam za sebe. Živim sa svojom mlađom sestrom, roditeljima i psom, rekla je veselo.

Jednostavno sam znao da su u tom trenutku svi bili u kući i da joj moram reći istinu. I tako sam priznao da smo njezina majka i ja u odnosima. Bila je šokirana. Nije mi vjerovala dok joj nisam rekao ime njezine majke.

Izvor: Zanimljivosti Balkan

Preporučujemo