Stories

Dopisivao se sa jednom djevojkom, dok nije saznao u kakvu je zamku upao: MOMCI DOBRO SE ČUVAJTE

Svaki student voli da što više izlazi, po mogućnosti u neki klub, na neki party gdje se za male pare može ekstra provesti. Ali, ne prođe baš uvijek sve kako treba, a današnja ispovijest jednog mladića je dokaz tome.

“Ja sam jednom otišao kod svog kolege sa faksa na jednu zabavu koju je on organizovao u svom stanu i tu sam upoznao jednu djevojku. Popričali smo kratko, dodali se na društvenim mrežama i ja sam poslije krenuo kući.

Poslije toga smo se dopisivali nekih 6 mjeseci, muvali se, pričali do kasno u noć, ali nam nikako nije uspijevalo da dogovorimo sastanka jer je ona uvijek imala neki izgovor. Međutim, nedavno sam je slučajno sreo u gradu i kada sam krenuo da je zagrlim ona se samo izmakla i počela da vrišti gledajući me kao da sam poremećen. Onda sam joj nekako rekao “Hana, to sam ja.”, a ona me pogledala kao tele i reče “Ko je Hana? Jesi ti normalan? Ja se zovem Ivona”. Njene su se drugarice odmah počele smijat i ja sebi kažem da sam sigurno pobrkao nešto i izvinuo sam se.

Onda sam izvadio telefon i pokazao joj profil osobe sa kojom sam se dopisivao svih tih mjeseci, a cura je onda u sekundi preblijedila. Kazala mi je da su to sve njene fotografije, ali da to zapravo nije ona, pa mi je pokazala svoj pravi profil. Kada sam došao kući, nagovorio sam se tom prevarantu i onda blokirao taj lažni profil. Grozno sam se osjećao. Osjećao sam se iskorišten. Glup. Javio sam se toj Ivoni i ponovo joj se izvinuo, a ona je prihvatila i kazala kako joj je žao što je sve tako ispalo i da kao djeluje kao dobar momak i da tako nešto niko ne zaslužuje. Zbog čega postoje takvi ljudi i šta imaju od toga što to rade? Ne znam da ću ikada shvatiti”