Biti dio estrade i ostati svima zanimljiv duže vrijeme nije uopšte lako i zato se mnoge estradne zvijezde dovijaju na razne načine kako da što duže ostanu zanimljivi javnosti i svojim fanovima, a neki idu i u neke krajnosti, mada im i sa time često pođe za rukom da skrenu pažnju na sebe.

Posebno nije lako onim pjevačima i pjevačicama koji su već dugi niz godina na estradi, 4-5 decenija, pa tako slabo barataju sa društvenim mrežama i ne snalaze se najbolje sa silnim aplikacijama na telefonima i kompjuterima koje mogu itekako da pomognu oko karijere u ovim modernim vremenima

Međutim, takav nije i pjevač Boro Drljača, koji unatoč tome što je više od 50 godina na estradi, ipak i u tim godinama postao jedan veoma ozbiljan” influenser” na društvenim mrežama.

Jedno vrijeme su se mnogi ljudi pitali ko zaista stoji iza Borinog profila na Twitteru, ali je Bora sam nekoliko puta u razgovoru sa novinarima i na televiziji istakao kako voli da bude na društvenim mrežama, i kako voli da ih koristi za svoju promociju te da je svakim danom sve bolji u tome.

Bora je očigledno savladao i umijeće fotošopa pa je tako napravio fotografiju na kojoj predsjednik Amerike Donald Tramp u svojim rukama drži sliku na kojoj se nalazi baš Bora Drljača.

Bora je u opisu slike napisao:

” I Tramp sluša Boru Drljaču” i to ja naravno napravio sa velikim slovima, što je njegova karakteristika.

Naravno da je fotografija izazvala oduševljenje kod njegovih fanova, a li bilo je tu i mnogo šaljivih komentara koji se nikako nisu mogli izbjeći.

Izvor: Dobar Dan

Preporučujemo
Loading..