Zanimljivosti

Dom poznate pjevačice zavijen u crno: “Uzeli su mi mog anđela od 5 mjeseci”, TUGA OGROMNA, objavljeni svi detalji (FOTO)

Maja Nikolić je za mnoge poznata pjevačica iz Srbije , koja je svoju karijeru započela kada je bila veoma mlada , i tada je pokazala da ona itekako ima talenta za pjevanje. Maja potiče iz muzičke porodice , njen otac i majka su muzičari , pa nije čudo što je i Maja krenula u tom smijeru.

 

Maja je često isticala kako je za njenu karijeru zaslužna njena imenjakinja Maja Odžaklijevska , sa kojom se oduševila , kada ju je prvi put čula da pjeva. Maja je bila na dobrom putu da dosegne vrh , ali odjednom  je sve stalo i ona se povukla iz svega toga.

Nekoliko puta je Maja bila učesnik i u rijalitijima , pa je tako postala samo omražena među takmičarima , ali je ni gledaoci nisu voljeli.Maja je poznata po tome da jako voli pse , te je imala svog kućnog ljubimca za kojeg je bila veoma vezana. Ovih dana je na društvenim mrežama Maja objavila kako je njezinog psa udarilo auto , i nije preživio , a imao je samo 5 mjeseci.