Dragana Mićalović, rođena u Leskovcu 1991. godine, potječe iz obitelji s umjetničkim korijenima. Njen otac je poznati srpski glumac, a majka frizerka. Draganu prate dvije starije sestre, Mirjana i Sloboda, također glumice, koje se smatraju među najljepšim glumicama u Srbiji.Dragana je u djetinjstvu pokazivala interes za glazbu i pjevanje, bila je članica zbora i pratila je oca u kazalište. Nakon završene srednje glazbene škole “Stanislav Binički” u Leskovcu, usavršavala je svoje klavirske vještine. S petnaest godina preselila se u Beograd, gdje je uprkos tome što nije bila primljena na Fakultet dramskih umjetnosti, nastavila slijediti svoju strast prema glumi.

 

Godine 2015. diplomirala je na Fakultetu za kulturu i medije, a četiri godine kasnije upisala je studij kod profesora Hadži Nenada Maričića na privatnom Fakultetu suvremene umjetnosti. Trenutno živi i radi u Beogradu, gdje je izgradila svoj privatni i profesionalni život.Njezin dom odražava karakter vlasnice – skroman, svijetao i gostoljubiv stan s bijelim zidovima, praktičnim namještajem i divnim dekorom. Jedan od njenih omiljenih kutaka u kući je glazbeni kutak, gdje provodi vrijeme svirajući klavir i pjevušeći svoje omiljene melodije. Unatoč sklonosti privatnosti, povremeno dijeli uvide u svoj šarmantni dom.Njezin stan u Beogradu odiše skromnošću i svjetlošću. Bijela boja dominira prostorom, a praktičan namještaj i ugodni dekor stvaraju osjećaj čistoće i udobnosti.

Draganina priča ukazuje na njezinu predanost umjetnosti i glazbi, a njezin svijetli stan pruža joj inspiraciju i udobnost za kreativno izražavanje.Iako Dragana Mićalović često čuva svoju privatnost, njezin život i stan svjedoče o njezinoj strasti prema glumi i glazbi te njezinom posvećenom radu na ostvarivanju svojih umjetničkih ciljeva.Dragana svoje slobodno vrijeme često provodi svirajući klavir u svom omiljenom glazbenom kutku.