Novo

“DOLAZI RAT ZA HRANU, UDARAĆEMO SE ZA HLEB!” Predsednik Vučić upozorio na teška vremena…

I danas za vas imamo jednu zanimljivu temu , a koja se tiče trenutne krize u koju su mnogi zapali . Dakle , poznato nam je da od kada je krenuo rat u Ukrajini , da su cene svuda u svetu znatno skočile , pa je isprva sve krenulo od brašna i ulja , a potom je i gorivo kao i plin udvostručilo svoju cenu . Naime , sve je danas skuplje nego inače , a dooljno je samo da vam kažemo da je Amerika , trenutno najmoćnija zemlja na svetu u poslednja dva mesca u znatnoj krizi.

Dakle , kod njih je do nedavno cena galona goriva bila 2,3 dolara , dok je danas reč od oko 5,6 dolara , t vam je sa tim sve jasno. Kada je reč o Srbiji , njen predsednik je uvek tvrdio da nema potrebe za strah , te da je to najsigurnija zemlja , ali s obzirom da se o tome ne govori poslednjih dana izgleda da stvari ne stoje baš tako. Naime , pre par dana ste mogli da posveddočite pomami za mlekom , a radi se o tome da je u jednom trenutku nestalo ga rafova. , te je njegova cena skočila na 10 dinara.

Tako je on za srpske medije obratio, nimalo optimističnim rečima:”Očigeldno je da sledi kriza hrane. Čim ograničite cene, odmah kreću spekulacije trgovaca i onih koji proizvode, to ne mozete nikako da sprečiite” – rekao je Vučić. Vaša mišljenja možete da ostavite u komentar.  Vaša mišljenja ostavite u komentar.