Doktori 10 godina nisu znali šta je s ove žene: Onda došli majstori za WC i ustanovili dijagnozu(VIDEO) – Pozitiv Media
Zanimljivosti

Doktori 10 godina nisu znali šta je s ove žene: Onda došli majstori za WC i ustanovili dijagnozu(VIDEO)

Mi smo za vas danas pripremili jedan veoma zanimljiv tekst, priču koja će vas fascinirati.

Ova je priča čisti dokaz da nekada stvarno morate imati dosta sreće u svom životu, i da vas neko “odozgo” mora pogledati i pružiti vam pomoć koja vam je prijeko potrebno. Mi danas govorimo o Katie Willson (41) koja je cijelu jednu deceniju propatila na najgori mogući način.

Naime, ona je čitavih deset godina bila teško bolesna. Obilazila je stotine doktora, desetine bolnica i ordinacija i apsolutno niko joj nije znao reći šta joj se dešava sa organizmom. Ona jednostavno nije imala dijagnozu, a pritome se sve više i više osjećala slabije i slabije. Na kraju je došlo do toga da se štakama kretala jedva, a dane je provodila ležeći u krevetu. Pila je hiljade tableta po cijeli dan i cijelu noć, čajeve i razne preparate, ali ništa joj nije pomagalo. Nije joj jednostavno bilo pomoći.

Jednog su dana došli u njen stan majstori koji su morali da poprave nešto u kupatilu. Oni su izbili zidove da bi izmijenjali kompletne instalacije, te su izbili zbog toga i čitavu kadu, te joj ugradili tuš kabinu jer ona više nije mogla da zakorači u kadu da se okupa. U tuš kabinu su joj montirali sjedalicu jer nije mogla da stoji od bolova.

Onog momenta kada su skinuli bojler osjetio se jedan užasan miris, a radilo se o plinu koji je dolazio upravo iz bojlera. Kattie je čitavo vrijeme udisala nesvjesno taj plin koji je zapravo bio izvor njene bolesti. Nakon toga se ona više nije mogla zahvaliti tim majstorima, jer su sasvim slučajno riješili problem sa kojim se mučila sve te godine, i vjerovatno su joj spasili život.