Novo

DOKTOR NESTOROVIĆ PROMAŠIO TERAPIJU, POČEO PONOVO DA VALJA GLUPOSTI: Veće su šanse da dobijete najgoru bolest nego koronu

Čuveni doktor Branimir Nestorović je od samog početka pandemije koronavirusa poznat po svojim, dosta specifičnim, izjavama koje jako često uopšte nisu u skladu sa mišljenje ostalih njegovih kolega.

“U ovom momentu svi imamo veću šansu da dobijemo tu-mor ili raak nego koronavirus. Današnje vrijeme donosi jako puno stresa, stalno ste pod pritiskom i to naravno utiče na vaš imunitet, vaš organizam slabi. Ali, virus nije jedino od čega možete da se razbolite. Rekao bih da je to definitivno i raak. Prema statistici, ove godine je preminulo 200.000 ljudi manje od posljedica raaka nego prošle godine, ali ono što ne shvatam je što je ova brojka otišla u statistiku umrlih od koronavirusa. Zbog čega? Danas one koji umru od maligne bolesti svrstaju da je umro od korone. Gdje je tu logika?” kazao je Nestorović dok je gostovao u emisiji “Ćirilica” na Happy TV.

Uz to, on je dao svoj komentar vezano za novi soj koronavirusa koji stiže iz Velike Britanije.

“Sada je ta teza ipak izgleda opovrgnuta. Ja smatram da se u sve to umiješala politika. Prije par dana je Angela Merkel spustila Borisu Džonsonu i ukopala ga komentarom, a par dana poslije pojavio se mutirani oblik koronavirusa. Jako zanimljivo.” kazao je on.

Dotakao se i vakcine.

“Zaista ne shvatam ovu novu Fajzerovu vakcinu. Oni traže tehnologiju zamrzavanja kako bi se uništilo sve što se ne uništi u roku od 48 sati. Zanimljivo mi je da se Šešelj bolje razumije u vakcine od pojedinih doktora. Iako smo mi prihvatili sve mjere Svjetske Zdravstvene Organizacije, oni sada ne priznaju PCR test kao pouzdan. Zbunjen sam.” rekao je on.