Doktor Nestorović ponovo je uspio uzburkati čitav Balkan, prvenstveno ljude u Srbiji sa svojim najnovijim medijskim istupom.

Sinoć je on gostovao na Državnoj televiziji gdje je ponovo pričao o tome kako je njegov djed gladan prešao čitavu Albaniju, govoreći kako postoje ljude koji gladuju i koliko oni žive i kako se radi o zdravim i sretnim ljudima. Treba li dodati još nešto na ovo možda?

Sigurni smo da ste čuli za njegov do sada najveći i najgori lapsus kada je na početku pandemije kazao kako je koronavirus najsmješniji virus koji se ikada pojavio, te da je u pitanju “Facebook” prevara. A svi znamo šta se desilo nakon toga. On je uspio zaključiti da je to što je njegov djed cijeli život gladovao razlog što je on danas potpuno zdrav i otporan na sve postojeće bolesti.

Dodao je i to da će virus sigurno još neko vrijeme potrajati i da je barem još 40 osoba umrijeti. Njegov savjet je da se samo treba hraniti povrćem i voćem, što više gladovati, jer se tako jača imunitet i organizam. Inače, od danas su počeli sa radom i restorani i kafići, a potrebno je da bude 1,5 metar razdaljine između mušterija. S druge strane, krštenja, svadbe i sahrane kreću od 15. juna tek.

Dopušteno je najviše 20 ljudi trenutno u jednom trenutku u objektu, a to će se postepeno povećavati sve do 15. junara kad se očekuje potpuno ukidanje mjera.