KAMEN U BUBREGU JE ZDRAVSTVENI PROBLEM KOJI ZNAMO DA JE NEKAD NEUGODAN TOLIKO I UTIČE NA SVE KATEGORIJE LJUDI U SVIJETU BILO KOJEG DOBA. AKO POZNAJETE POMOĆNI PROBLEM, NASTAVIMO DA NASTAVIMO KAKO RJEŠAVATI KAMENU BUDUĆNOSTI.

Trebate:
Jedna šaka svježeg peršina, vode ili korijandera u slučaju da nemate peršina. Peršin ili korijander narežite na vrlo krupne komade, stavite u veliku zdjelu i prelijte vodom tek toliko da prekrije cijeli sadržaj.

Ostavite da prokuha i kuhajte deset minuta. Maknite s vatre i ostavite da se potpuno ohladi (stavite poklopac na tavu da ne bi isparili). Ohlađenu tekućinu procijedite i stavite sve u hladnjak.

Pijte samo jednu šalicu dnevno. Za nekoliko dana trebali biste odmah primijetiti da se boja vašeg urina promijenila, a sve zbog izlučivanja nakupljenih toksina iz bubrega.

Međutim, ako sumnjate da imate bubrežni kamen, budite vrlo oprezni jer će ih ovaj napitak dobro protresti, što znači da će vam možda trebati posjetiti svog liječnika, piše “Ordinacija.hr”.

Lijek za bubrežni kamen
sastojci:
1 šalica čistog javorovog sirupa, 250 grama sirovog organskog meda, 250 grama limuna (s kore), 250 grama ekstra djevičanskog maslinovog ulja, 250 grama korijena peršina.

Limun ogulite vrlo dobro i nasjeckajte ga zajedno s cijelom kore, pa stavite u blender. Pomiješajte. Zatim ogulite i korijen peršina, narežite ga na komade i dodajte u blender gdje je limun već gotov.

Zatim dodajte javorov sirup, med i maslinovo ulje te sve zajedno zajedno umutite dok ne postane glatko. Uzimajte jednu žlicu mješavine svako jutro na prazan želudac prije doručka i pijte puno tekućine tijekom dana.

Preporučujemo
Loading..