Zdravko Čolić je održao spektakularan koncert u Areni u Puli, povrativši se na ovu povijesnu amfiteatarsku lokaciju nakon dugogodišnje pauze. Arena je bila ispunjena do posljednjeg mjesta, a očekivanja publike su bila velika s obzirom na njegovu rijetku pojavu.Čolić je izvodio mnoge svoje hit pjesme, uključujući “Gori vatra,” “Produži dalje,” i “Jedna zima sa Kristinom,” što je oduševilo prisutnu publiku. Njegov energičan nastup i emotivno izvođenje su opravdali očekivanja i ostavili dubok dojam na publiku.

U svojim osamdesetima, Zdravko Čolić je i dalje zračio šarmom i harizmom, privlačeći pozornost žena koje su se često upućivale prema bini kako bi ga dodirnule. Njihova uzbuđenost je rezultirala konstantnim vriskom u publici. Pjevač je srdačno pozirao s obožavateljicama, a zatim se vratio na binu i nastavio sa svojim koncertom.Čolićeva muzika obuhvaća širok spektar žanrova, uključujući pop, rock i balade. Njegov snažan vokal i emotivni tekstovi stvorili su ikonične pjesme koje dotiču srca mnogih generacija.Unatoč svojim sedamdesetim godinama, Čolićeva harizma i prisutnost na sceni ostaju snažni kao i uvijek. Njegov utjecaj na glazbenu scenu Balkana je neosporno velik, te je postao istinska ikona u regiji. Zdravko Čolić nije samo muzičar, već i simbol generacija koje su odrasle uz njegove melodije.

 

Počevši kao član grupe Ambasadori, a kasnije kao član kultne grupe “Bijelo Dugme,” Čolić je izgradio svoju solističku karijeru 1978. godine, što mu je donijelo nevjerojatnu popularnost i uspjeh. Njegovi koncerti ostaju energični i nezaboravni, a njegova glazba ostaje dragocjena i inspirativna za mnoge.Njegova prisutnost i harizma na sceni i dalje su snažni, a njegove melodije ostaju neizbrisiv dio mnogih generacija.