Zdravlje

DOKAZANO DJELUJE: Pijte ovaj napitak pred spavanje i svakog jutra ćete imati POLA KILOGRAMA MANJE

Da biste mogli uzrokovati da tijelo probavi hranu u toku spavanja, morat ćete ubrzati metabolizam, a poslije toga trebate napraviti nekoliko stvari.

Prvo što biste trebali učiniti je da par sati prije spavanja ne jedete apsolutno ništa. Međutim, onda prije samog odlaska u krevet napravite jedno piće koje zahtijeva sljedeće sastojke:

– kašiku nasjeckanog peršuna,

-pola iscijeđenog limuna,

-smiješajte pola kašike sirćeta u dva i pol decilitra vode i

-malo cimeta.

Ukoliko vam se ne sviđa baš okus ovog napitka, tada u njega možete staviti đumbir ili kašiku meda.

Ukoliko se pridržavate pravila, trebali biste se ujutro probuditi s najmanje pola kilograma koji nedostaje, a najbolje je što više nećete biti uopšte napuhnuti i natečeni.

Dobro je znati da bi rezultati bili još puno bolji ukoliko biste potpuno eliminirali večeru i ukoliko biste je zamijenili ovim pićem. Ali, čak i ukoliko to ne učinite, trebali biste izgubiti puno kilograma nakon mjesec dana korištenja ovog napitka.

Uz to, vrlo je važno odraditi neku aktivnost, pa se preporučuje da barem dva do tri puta u toku sedmice odradite neki kardio trening, koji može biti u vidu trčanja, vožnje biciklom, plivanja, preskakanja konopa i slično. Ukoliko ga kombinirate s ovim pićem, tek tada ćete vidjeti prave rezultate. Najbitije je da ćete imati više samopouzdanja i biti ćete ponosni na sebe jer ste se mogli približiti svom cilju.

Da li ste nekada možda probali ovu vrlo zanimljivu dijetu? Ukoliko da, recite nam da li vam je pomogla da smršate? Ukoliko niste, onda je probajte, jer stvarno nemate šta da izgubite, osim kilograma.