Sara Oster i Marko Rokvić, par koji je započeo svoju ljubavnu priču još u mladim godinama, sada uživaju u novoj fazi svog života kao roditelji svoje male ćerkice, Drage Rokvić. Ova nova uloga u njihovim životima donosi im neizmernu sreću i ispunjenje, čineći ih srećnijima nego ikada prije.Iako su mladi roditelji, Sara i Marko pridaju veliku važnost svojoj porodici, a posebno svojoj maloj kćerkici. Njihov dom obasjan je ljubavlju i radosti, a prisustvo bebe dodaje novo divno poglavlje u njihovim životima.

Iako se njihov život možda razlikuje od uobičajenih slika porodičnog života koje često viđamo na društvenim mrežama, njihova jedinstvena dinamika i način na koji žive i dijele trenutke zajedno odražavaju njihovu autentičnost, jedinstvenost i posebnost njihove veze.Sara i Marko Rokvić očigledno stvaraju svoj vlastiti put i oblikuju svoj život na svoj način, s fokusom na ljubavi, porodici i sreći. Njihova priča inspiriše mnoge da cijene i njeguju svoje odnose i žive svoj život s puno strasti.U njihovom porodičnom domu, estetika i stil su jasno prisutni, stvarajući atmosferu koja podsjeća na predratne salone i prostorije ispunjene toplinom. Njihov izbor uređenja vjerojatno odražava njihove lične preferencije, stvarajući harmoničan i udoban prostor za njihovu porodicu.

Detalji kao što su namještaj, dekorativni elementi, boje zidova i tkanine vjerojatno su pažljivo odabrani kako bi stvorili željenu atmosferu u njihovom domu. Ova pažnja prema detaljima često ukazuje na njihovu duboku estetsku osjetljivost i brigu o prostoru u kojem provode svoje vrijeme.

Njihov dom odražava njihov zajednički stil i vrijednosti, a prisutnost šarma i topline doprinosi osjećaju udobnosti i intimnosti. Sve to doprinosi stvaranju ugodnog okruženja za njihovu porodicu.