Zanimljivosti

Dok neke muči nesanica, ona ima problem da se probudi, i to danima! Uspjela prespavati i svoj porođaj

Iako je porod za neke žene vrlo bolan i stresan, postoje i žene koje imaju malo drugačija iskustva.

Primjerice, Judy Robson jedna je od onih koja kaže da se uopće ne sjeća svog rođenja, jer je prespavala noć. Inače, ova žena koja dolazi iz Birminghama zaista je posebna jer može spavati 11 dana.

“Može se dogoditi da samo zatvorim oči i kad se probudim čujem da je prošlo 20 dana.” kaže Judy.

To joj se prvi put dogodilo kad je imala 12 godina, a onda je uspjela spavati puna 4 dana. Jednom je prilikom otišla prespavati kod prijatelja, zaspala je, ali se 8 dana kasnije probudila u svom krevetu.

“Kad sam se probudio, činilo mi se kao da još uvijek sanjam. Nisam mogao prepoznati okolinu, izgubio sam se na sekundu, ali onda sam shvatio da nisam s prijateljem u sobi, već u svojoj sobi. ” rekla je i dodala da nikome ne bi poželjela ništa slično. Naglašava da je sretna što ima supruga koji joj je velika podrška u životu i na kojega se može pouzdati u brigu o djeci kad spava.

Zbog ovog rijetkog poremećaja koji ima, uopće se ne sjeća nijednog obiteljskog susreta, uspjela je prespavati 18. rođendan svoje sestre, a evo i njenog vlastitog rođenja. Naime, dan prije rođenja svog prvog sina Harleyja, Judy je zaspala i doslovno nije osjećala bol, bol niti rođenje sina.

„Mislim da je to najgora stvar koja mi se mogla dogoditi kao majci. Nikad si neću oprostiti. Jedino na čemu sam zahvalan je što smo i sin i ja sve to preživjeli. “