Lepa Brena, ikona balkanske glazbene scene, nedavno je otkrila zanimljivu anegdotu iz svog života. Prije trideset pet godina, potrošila je nevjerojatnih 6.000 konvertibilnih maraka na jednu modnu bluzu koja je tada bila u trendu. Bluze prekrivene šljokicama su tada bile apsolutni hit, a Brena nije mogla odoljeti njihovoj privlačnosti, unatoč visokoj cijeni. Iako se obično suzdržavala od razmetanja odjećom, odlučila je ispuniti svoju želju za tom bluzom.

Ova anegdota podsjeća nas na to da čak i slavne osobe poput Lepe Brene imaju svoje trenutke slabosti i strasti prema modi. Blaga opisuje kako je bluzu kupila u Minhenu, Njemačka, te da joj je cijena od 6.000 maraka tada bila visoka, ali je žarko željela tu odjevnu kombinaciju.Iako je ta bluza postala simbolom njezinih modnih izbora iz tog vremena, Brena se prisjetila s nostalgijom i istaknula kako se osjeća kao da se to dogodilo jučer. Osim toga, Brena je tijekom intervjua spomenula i svoje vjenčanje s bivšim tenisačem Slobodanom Bobom Živojinovićem prije 32 godine.

Njihova raskošna svadba u hotelu “Interkontinental” u Beogradu bila je spektakularna i ostala je upamćena po brojnim detaljima, uključujući i impresivnu količinu hrane i luksuznu vjenčanicu koju je nosila.Lepa Brena i Boba Živojinović ostaju inspiracija mnogim ljudima i dijele svoju ljubavnu priču s obožavateljima širom Balkana i svijeta. Njihova romantična priča i dalje bude interesovanje i divljenje široke publike.Osim priče o bluzi, Brena je također podelila detalje o svom glamuroznom venčanju s bivšim teniserom Slobodanom Bobom Živojinovićem. Njihova svadba održana je u prestižnom hotelu “Interkontinental” i privukla je pažnju širom Balkana.