Novo

Dok je Aleksandra u Zadruzi, Dejan se vratio STAROJ LJUBAVI: Evo čime se bave Dragojevići nakon rijalitija, od RAZVODA ništa, a NOVAC samo kaplje!

I danas se bavimo sa bivšim rijaliti učesnicima, a riječ je o bivšem bračnom paru Dragojević, a znamo svi da je Dalila prevarila Dejana u prošloj sezoni Zadruge, i da oni više nisu zajedno. Ona je bila u vezi sa Filipom Carem, ali njihova veza pukla je odmah pri završetku rijalitija. Dalila je sada u vezi sa Lukom, koji je bivši dečko Mine Vrbaški, i to je sama potvrdila u emisiji Narod pita prije neku noć, dok znamo da je Dejan u vezi sa Aleksandrom Nikolić.

Poznato nam je i to da je počela šesta sezona Zadruge i na veliko iznenađenje svih, nova učesnica je Aleksandra Nikolić, koja je ušla sama, tačnije bez Dejana koji je ostao napolju da je bodri. Iako ni jedno od njih dvoje nisu novi učesnici kada je riječ o rijalitiju oni su i dalje broj jedan. Upravo zbog toga novinari su odlučili da provjere šta to Dejan i Dalila rade i kako žive, te koliko im se život primijenio od kako je svako od njih krenuo svojim putem. Zanimljivo je to da su oni još u rijalitiju pokrenuli postupak za razvod, koji još uvijek nije gotov tako da su oni još uvijek zakonsku u braku.

Nakon što je Dejan ispratio Aleksandru u rijaliti, odlučio je u potpunosti da se posveti sebi, pa je počeo da trenira zajedno sa njegovim bratom Davidom, a za početak to podrazumjeva jutarnje trčanje i vježbe. Ali to nije sve, on se vratio i svojoj staroj ljubavi, a to su igrice, i to je ono o čemu je Dalila govorila dok su oni bil u rijalitiju, tačnije da je on stalno igrao igrice dok su bili zajedno i da je to nešto što je njoj smetalo, i što nije uspjela da promijeni kod njega. Ostatak teksta pročitajte ovde.