Poznati tekstopisac i muzičar Residente (42), inače porijeklom iz Portorika, objavio je nedavno video klip za svoju novu pjesmu “Antes Que el Mundo Se Acabe” (prevedeno “Prije nego što nestane svijeta”), u kojem se pojavljuje dosta poznatih osoba koje se ljube.

Među tim osobama bio je poznati svjetski pjevač i performer Ricky Martin kojeg publika može vidjeti kako se u spotu ljubi sa svojim mužem. Inače, Ricky Martin je godinama uspješno krio svoju pravu seksualnu orijentaciju, te je tek 2010. godine javno objavio da je on homoseksualac te je svim medijima kazao da se osjeća blagoslovljeno.

To je tada za njega bilo ogromno olakšanje, obzirom da je do tada uvijek maksimalno izbjegavao priču o tome, a i sam je priznao da je u adolescenciji bio i sam nemilosrdan prema homoseksualcima. Kazao je također da je svog muža Jwana Josepha upoznao na Instagramu i da su prvih par mjeseci pisali o umjetnosti, te je Ricky saznao da je on zapravo umjetnik, a da Ricky voli skupljati umjetnine, pa su se tako i povezali.

Nedugo zatim je Ricky Martin otišao u London kako bi se upoznali, a zvanično su se zaručili 2016. godine. Godinu kasnije je pala i svadba, koja je doduše urađena u tajnosti. Pored toga, mediji su naknadno saznali i da su ova dvojica golubova potpisali i predbračni ugovor.

Ricky tvrdi kako se tu radilo o jednoj sasvim normalnoj trodnevnoj zabavi koja je uključivala hranu, ceremoniju muziku i oporavak. Opisao je i ukratko nekoliko scena iz bračnog kreveta te je istakao kako Jwan obožava da mu Ricky liže stidne dlačice, dok Ricky najviše stenje kada njegov muž urinira po njemu.