U Sjedinjenim Američkim Državama je bukvalno sve danas moguće. A upravo jednu jako neobičnu priču vam donosimo baš danas. Smatramo da ćete ostati frapirani kada čujete šta se desilo u saveznoj državi Illinois.

Tu je, naime, prije 18 godina nastala jedna prelijepa djevojčica kao plod velike ljubavi njeni roditelja, za samo jednu noć.

Majka je zatrudnila sa njom kad je bila na maturi. Ona je bila zajedno sa svojim tadašnjim dečkom, imala je intiman odnos samo te jedne noći, a sutradan su prekinuli vezu, tako su htjeli. Nije čak ni pomislila da je ostala u drugom stanju te čudne noći, nije koristila nikakvu zaštitu. Nakon 18 godina, naišla je na zrelog čovjeka, kojega nije ni znala ko je i šta, te se zaljubila u njega.

Onda je počela češće spavati s njim i njegovom djevojkom, sve je postalo normalno za nju. Kad nije bila tamo, ušla bi u njegovu sobu i legla na pod, a da ne bude sama dok je imala noćne more, jer joj u tom trenutku nije bilo lako. Nakon toga počeli su se navikavati na to, sve je trajalo to dugo vremena. Trebalo im je malo vremena da priznaju svoje osjećaje, osjećao je sve to u zraku, čudnu situaciju, zar ne? Tada su se poljubili u jednom trenutku i onda je to preraslo u nešto više. Na kraju je izgubila nevinost s vlastitim tatom.

Umjesto da prekinu odnose, pa čak i kada su otkrili da su uski rod, ušli su u odnos koji se naposljetku pretvorio u vjeridbu, a uskoro su imali i vjenčanje. Djeci neće reći da su njihovi roditelji zapravo otac i kći i da je otac te djece ujedno i njihov djed.

 

Izvor: Dobar Dan

Preporučujemo
Loading..