Gemaa Vatts iz Enfilda, koji se nalazi na sjeveru Londona, putovala je zemljom vozom kako bi upoznala devojke za koje je verovala da se vezuju sa dječacima svojim godina.

Ova 21-godišnjakinja imala je taktiku da se prerušava u dječaka i tako seksualno iskorištava 50 devojčica mlađih od 13 godina, nakon što ih je prvo vrebala na Internetu i završila je na kraju iza rešetaka gdje je provela 8 godina.

Sakrila bi svoju dugu kosu ispod kape i uz pomoć kapuljače ubijedila bi naivne devojke da joj je ustvari ime Jake Vaton, koji ima 16 godina. Potom bi preko društvenih mreža razgovarala sa svojim žrtvama i znala je kako da dijeli intimne fotografije. Praktikovala je da telefonom zove svoje žrtve kako bi stvari izgledale realnije prije nego što ih je lično upoznala. Nekad je smatrana talentovanim fudbalerom, i predviđali su joj veliku karijeru, ali stvarnost je ipak nešto malo drugačija. Trenutno se nalazi u zatvoru zbog priznanja krivice po sedam tačaka optužnice.

Jedna od tih prevarenih devojaka rekla je na suđenju da joj je srce zamalo eksplodiralo kada joj je policija kazala da se zapravo radi o Gemmi, a ne o Jake – u. Svjedoci kažu da je Gemma bila toliko ubedljiva u vezi sa svojim dečačkim angažmanom da je znala da provede sate sa roditeljima nekih svojih žrtava koji nisu mogli da skontaju šta je problem u vezi sa 16-godišnjim dječakom.

Preporučujemo