Zanimljivosti

Djevojka (18) zatrudnila sa svojim “momkom” (96) – Beba će biti kruna naše ljubavi, imam najslađeg dečka na svijetu, obožavam ga, razori me u krevetu, kao divlji pastuh. Ljubav ne bira, godine nisu važne”

Navikli smo već viđati i slušati svakakve bizarne stvari, kako kod nas, tako i u svijetu. Jedna od tih stvari su veze i brakovi između partnera gdje je dobna razlika i više nego izražena.

Svi već znamo za Milojka i Milijanu, sada već stalne učesnike rijalitija gdje je razlika između njih 53 godine. Ali, šta ako vam kažemo da ima neko jači?

Miley Adams je krajem prošle godine napunila 18 godina, a pola godine kasnije je trudna. To nije ništa što se nije ranije viđalo, kako u filmovima, serijama tako i u stvarnom životu. Tu ne bi bilo ništa sporno da je otac budućeg djeteta neki koji je ili isto godište ili nešto malo stariji. Ali, šta ako vam kažemo da otac djeteta ima 96 godina. Da, dobro ste pročitali.

Charles Exley iz New Orleansa je početkom ove godine napunio 96 godina života i kao pravi rođendanski poklon on je spavao sa svojom novom djevojkom, koju opisuje kao nešto najbolje što mu se desilo u životu, obzirom da on nikada nije imao ženu ili djecu. Ta noć kada mu je Miley, kako tvrdi, poklonila svoju nevinost, je bila ključna, obzirom da se par sedmica kasnije ispostavilo da je ova tinejdžerka trudna.

I ona, kao i Charles, ima samo riječi hvale za svog “dečka”. “Obožavam ga. Imam najslađeg dečka na svijetu. Odličan za svoje godine i uostalom – ljubav ne bira. Ova beba će biti kruna naše velike ljubavi.”

Ono što je zanimljivo je da je Miley-ina majka, Linda također dobila Miley kada je bila veoma mlada. Linda je imala tada 19 godina samo, odnosno danas ima 37 godina, dok Miley-in otac imao 77 godina kada je neočekivano preminuo tokom jedne porodične večere.

Što se Charlesa tiče, nemamo informaciju da li je u pitanju vlasnik neke megalomanske korporacije ili lanca firmi. Šta vi mislite o ovome?