Za danas imamo vrlo zanimljivo priznanje, koje se događa vrlo rijetko u svijetu.

Priličan broj neželjenih trudnoća događa se gotovo svaki dan oko nas. Tinejdžerka je došla liječniku jer je imala stvarno jake bolove u želucu, mislila je da ima zatvor, ali liječnici su utvrdili da je trudna tri mjeseca.

Živjela je s Renom Jeromeom (70), koji ju je, ispričao je policiji, stalno dirao i imao seks s njom. Iz policijskog izvještaja, koji sadrži puno informacija, nije jasno u kakvoj su vezi njih dvoje. Osumnjičeni je policiji rekao da se brine za djevojku i da s njom nema nikakve veze.

Jerome je izjavio da su proteklih mjeseci imali seksualne odnose tri puta uz obostrani pristanak i da je ona pokazivala više interesa za njega nego što je on bio s njom i nikada je nije natjerao na nasilni seks s njim bez njene volje. Jerome se trenutno nalazi u zatvoru okruga Palm Beach bez jamčevine, a Jerome je priznao da je otac nerođenog djeteta. Sudac je zabranio Jeromeu da se upušta u bilo kakvu vezu s mlađima od 18 godina dok je čekao ishod istrage.

Prema svemu sudeći, on će dobiti najmanje godinu dana zatvora, ali budući da je država u kojoj žive zakon je vrlo jednostavna, može mu se izreći i uvjetna kazna.

Šta mislite o tim slučajevima u svijetu, ali i kod nas? Je li to normalno? Napišite nam svoje misli u komentarima ispod samog članka.

Izvor: Novadanas

Preporučujemo
Loading..