Jedna majka iz Arizone je ostavila svoju kćerkicu koja ima tek 15 mjeseci, u vrtiću, ali je ubrzo požalila.

Ona je odlučila da svoju kćerku šalje u vrtić i mislila je da će se o njoj dobro brinuti dok je ona na poslu. Međutim primjetila je čudno ponašanje otkako ju je  počela slati u vrtić. Njena kćerkica je bila nekako agresivnija i neposlušnija.

Kada ju je jednog dana dovezla kući iz vrtića, odmah je sa njom otišla u kupatilo da je okupa. Onda je uslijedio šok, jer je na njenim leđima ugledala nešto od čega se zaledila. Na leđima njene bebe je bilo mnoštvo ugriza. Ona je odmah pozvala vrtić i policiju.

Međutim time ništa nije riješila, i niko tvrdi da ne znaju šta se dogodilo. Niko nije čuo bebu da je plakala ili tako nešto. Tvrde da ne znaju kako i od čega su ugrizi. Majka je s druge strane zgrožena i ima grižnju savjesti jer je ostavila bebu u vrtiću, a nije razmišljala o posljedicama.

Ona i policajac su izbrojali ukupno 25 ugriza na leđima njene bebe. Ovaj slučaj je misteriozan, niko ne želi snositi odgovornost za ono što se desilo, a vaspitačice tvrde da ne znaju kako je moguće da se to desi u vrtiću. Svakako je za očekivati da majka neće stati na ovome, te da će tražiti da se slučaj detaljno  istraži i da se pronađe krivac i onaj ko je odgovoran za nečuvanje djetete ali i ono što mu se desilo zbog toga.

telegraf.rs