Navikli smo iz dana u dan čuti ili pročitati o nekom bizarnom ili opet s druge strane morbidnom događaju. Svaki dan negdje u svijetu desi se nešto što na ovaj ili onaj način fascinira svijetsku javnost.

Tako se desilo i sada, a priča koju vam donosimo u nastavku podijelila je javnost. I dok su jedni bili zgroženi i zgađeni ovim objavljenim vijestima, drugi su gledali i osjećali ogromnu tugu i saosjećanje.

Evo o čemu se radi:

12-godišnja Indijanka nije imala pojma šta se skriva u njenom slušnom organu.

Shreya Darji iz Indije žalila se na bolove u ušima još u augustu, a liječnici su joj pronašli čitavu koloniju mrava u ušnom kanalu. Kraljica mrava nekako se uvukla u njen ušni kanal i od tada se počela kotiti. Mravi su joj svaki dan počeli izlaziti iz ušiju, a liječnici su vjerovali da ih unutra ima još stotine. Video prikazuje postupak vađenja insekata iz djevojčinog uha.

Prema britanskom listu Sun, liječnici su joj također pokušali isprati uši antiseptikom i pronašli mrave, ali nisu pronašli njihovu kraljicu, što znači da se i dalje razmnožavaju u djevojčinoj glavi.

“Ovaj je slučaj veliki izazov. Sigurno ju je ugrizao veliki mrav, ali ona ne osjeća bol u ušima. Osim toga, nema oštećenja na unutarnjem uhu “, rekao je dr. Jawahar Talsani. Djevojčica je još uvijek nalazi pod nadzorom, a liječnici još nisu riješili njezin misteriozni slučaj.

Šta vi mislite o ovom zaista bizarnom slučaju koji se dogodio u Indiji? Ovako nešto naravno moguće je i kod nas da se desi zato uvijek treba dobro paziti i naravno održavati higijenu.

Izvor: Cenzurisano

Preporučujemo
Loading..