Snimka male djevojčice kako nekoliko puta ubacuju malu mačku u wc školjku, koja je jednostavno nenormalna, a zatim “pušta vodu”, objavljena je jučer na društvenim mrežama i izazvala puno negativnih reakcija, svi su bili apsolutno zaprepašteni ovim činom.

U videu se vidi kako djevojčica stavlja mačku u šolju, iako se u malenoj maci vidi očiti strah, spusti poklopac i pritisne gumb za ispuštanje vode da vidi šta se događa. Nekoliko sekundi kasnije otvara poklopac kako bi vidjela je li mačka otišla nizvodno

Uznemirujući video pogledajte OVDJE

“Uđi. Pusti me da sjednem na poklopac šolje neko vrijeme. Sofia, jesi li dobro unutra?” – obraća se djevojčica mački nakon što ju je zatvorila drugi put.

Video je prikupio puno negativnih komentara na društvenim mrežama, kao i puno bijesa, posebno za one koji vole životinje i osude ovog djeteta i odrasle osobe oko nje.

“Nikad nisam vidjela nešto odvratnije. Užas”, bio je samo jedan od groznih komentara ovog groznog čina.

“Bože sačuvaj me! Jedan od simptoma psihopatije je zlostavljanje životinja u djetinjstvu, tako da nemam šta reći o ovoj nekulturnoj djevojčici. Idiot i ona, i ona osoba koja je snimala film, kako se ne sramite svojih bogohuljenja? Šta sutra očekivati ​​od takvih likova?”

Međutim, pri donošenju zaključaka treba imati na umu da djevojčica “ispušta vodu”, ali zvuk se ne čuje, ko zna, možda je u pitanju lažni snimak, već je puka pomisao na to da radi nešto takvo užasna stvar. Odmah nakon toga skida poklopac i mačka nije mokra, niti se nabrekanje vode moglo tako brzo završiti.

Lavabo nema slavinu za djevojčicu, što je također vrlo sumnjivo, a čini se da se cijeli taj prizor odvija u zahodu i da mačka nije bila u opasnosti da se namoči ili se utopi.

Pa ipak, kako je bila zatvorena u mraku, dok je vlasnik tretira kao igračku, to nikad nećemo znati, a ne kao živo biće, to zna samo nesrećna životinja.

Izvor: Žena Portal

Preporučujemo