Salvatore Anelo iz Indiane (SAD) optužen je za ubojstvo iz nemara nakon što je navodno slučajno “bacio” svoju unuku Chloe koja je pala kroz prozor s 11 katova kraljevskog karabinskog kruzera.

Sada je ovaj nesretni djed prvi put dao izjavu medijima, a pred kamerama je u suzama progovorio:

“Sjećam se da sam odmah pogledao u pod i tada sam je vidio kako pada preko ograde na betonski pločnik u pristaništu i nisam mogao vjerovati. Sjećam se da sam neko vrijeme bio u šoku i samo sam mirno stajao. I onda sam počeo vrištati. Mislio sam da je to prozor. I dan danas to kažem sam sebi, cijelo to vrijeme doživljavam iste slike pred očima i stvarno sam mislio da je prozor tu. Ne znam što bih vam drugo rekao. Sve mi se čini nestvarno. Bila je tako divna djevojčica. Savršenstvo.”

Ova nesreća dogodila se u, podsjećamo u junu prošle godine, a Salvatore je namjeravao podići unuku da ručicam lupka o prozorsko staklo, da se igra, ne primjećujući da je prozor pritome otvoren, pa mu je malo dijete ispalo iz ruku i palo u na beton u pristaništu u San Juanu, Portoriko.

Članovi posade i liječnici odmah su pokušali pomoći djevojčici, ali nažalost ona nije bila spašena jer već za nju spasa nije bilo i mogli su dati samo izjavu o smrti i da nije više bila živa. Njezin je djed odmah bio uhićen, a vlasti u Portoriku podigle su odmah optužnicu protiv njega zbog optužbi za ubojstvo iz nemara. Roditelji male Chloe, međutim, podržavaju nesretnog djeda, a podnijeli su i sami tužbu protiv tvrtke čiji je brod bio, jer je prozor bio otvoren iz neobjašnjivih razloga.

Preporučujemo