Novo

DIVNE VESTI U DOMU DRAGANE MIRKOVIĆ: Lepa Manuela iznenadila roditelje i javnost, pevačica PONOSNA na naslednicu, otac Toni sija od sreće!

Dakle, danas se bavimo sa novostima koje nam dolaze sa naše domaće javne scene, a u nastavku mi ćemo da pišemo o kćerki jedne naše itekako poznate pjevačice, Dragane Mirković, a riječ je o njenoj kćerki Manueli, koja je izrasla u pravu ljepoticu. Inače, kada govorimo o djeci naših poznatih, ali i svjetski poznatih ličnosti, oni su na neki način prisiljeni da budu dio javne scene, htjeli to oni ili ne, i to sve zbog toga jer su njihovi roditelji poznati, pa samim tim se i mediji zanimaju za njih.

Kako smo već naveli naša današnja tema je Manuela, kćerka Dragane Mirković i Tonija Bijelića, koja je pokazala da ona itekako ima talenat za muziku, koji je očigledno naslijedila od svoje majke, koja je jedna od naših najpoznatijih pjevačica. Kada je prvi put osjetila potrebu da sa svima podijeli da je ona itekako talentovana, Dragana je to ponosno podijelila sa svima, a pohvala je nije štedio ni njen brat Marko, koji je također od nedavno u muzičkim vodama.

Iako je ona znala da je talentovana ona nije imala preveliku potrebu da se hvali sa time, ali od nedavno se i to promijenilo, a prema najnovijim vijestima ona je ozbiljno odlućila da uđe u muzički svijet, pa je na Jutjubu objavljen njen duet sa prijateljem Lukom, i to na engleskom jeziku, a sigurni smo da će ona uskoro da otpjeva i neku pjesmu na maternjem jeziku, i time da ispuni i želju svojih roditelja. Jednom prilikom i sama Dragana je govorila o svojoj djeci, a ona je tada rekla: “Moja deca su najnormalnija deca na svetu, imali su normalno detinjstvo i bili odlični đaci. Marko studira ekonomsko pravo, a Manuela završava srednju školu i radila je na recepciji u “Ricu”, rekla je ona.