Nema odrasle osobe koja nije iskusila bol u kralježnici, a najveća zabluda da je pravilo je da kad osjetite bol, trebate se odmoriti i ležati. Naprotiv, bol u leđima zahtijeva mirovanje, ali vi morate biti u pokretu.

Počinjemo s krpom koju treba čuvati na bolnom mjestu ujutro, mijenjati svaka tri sata, a poslijepodne u isto vrijeme. Ova prirodna terapija preporučuje se šest dana, nakon čega treba napraviti pauzu mjesec dana, a zatim ponoviti isti proces.

Odlazeći na prirodne lijekove, kupus se može kombinirati s glinom kako bi bio još učinkovitiji u uklanjanju bolova u leđima. Potrebno je staviti 500 grama glinenog praha u veću zdjelu, dodati jednu litru kisele vode i pomiješati dok se ne dobije homogena smjesa. U nastalu masu dodajte tri kašike jabučnog octa i ostavite da odstoji nekoliko minuta.

bubreg-bubrezi-bol-ledja

Ova mješavina se odmah proširila na bolna mjesta, a preko nje je rasporedila lišće svježeg kupusa i vezala tkaninom ili gazom. Ovaj pripremljen i vrlo učinkovit premaz kupusa i gline treba staviti na bolno mjesto 12 sati.

SUHE ŠLJIVE I KAJSIJE:

Ovaj plod obnavlja tkiva koja čine kralježnicu snažnijom i otpornijom, a ako se čaj pravi od ovog voća i redovito se konzumira neposredno prije spavanja, sve će doći na svoja mjesta.

CRNI LUK:

Luk je povrće koje se svakodnevno koristi u prehrani, a svakako mnogi od njih koji nisu znali da imaju mnogo ljekovitih svojstava. Kada kombinirate snagu ovoga, dobivate vrlo učinkovite premaze koji će bolne tačke na kralježnici, vrlo brzo riješiti neugodne bolove.

smokve5Pored toga još se preporučuje i korištenje krompira.

Izvor: Nezavisni Portal

Preporučujemo