Novo

Đina, sada mi je stvarno DOSTA! Haris Džinović žestoko napao ćerku, jednu stvar ne može da joj oprosti

Deca poznatiih svakako su uvek bila propraćena pod budnim okom javnosti , a kada je re o ćerci popularnog pevača Harisa Džinoić , mlada Đina je itekako poslednjih dana aktivna u medijimA. Naime , ona je od nedavno u veoma prisnom odnosu sa reperom Mihajlom , poznatijim kao Vojažem ,te se sada suočava sa brojnim proodični problemima , a sve zbog njega , jer ga njen otac nikako ne može da prihvati.

Dakle , iako su Đina i Vojaž demantovali navode da su u emotivnom odnosu , ipak se dosta govori u psolednje vreme da između njih ipak postoji neka hemija , odnosno odnos je odavno iše od prijateljstva. Tako je izvor ispričao da njih dvoje kriju njjihovu ljubav upravo zbog Harisa , a koji se nikako ne slaže sa ćerkinim izborom , te je od saznaanja van sebe.

– Otkad su se pojavile fotografije s njihovog dejta na Gardošu, Vojaž i Đina su baš u problemu. Nije im jasno kako ih je neko uslikao kad su jako vodili računa da ih neko ne vidi. Ali ljubav se ne može sakriti. Zato su se dogovorili da ne priznaju vezu i da i dalje tvrde da su samo drugari. Ipak, u kući Džinovića je nastala prava drama kad je Haris saznao da mu se ćerka zabavlja s mladim pevačem. Žestoko ju je iskritikovao i rekao da to mora odmah da prestane i da neće da čuje za to da se njegova ćerka zabavlja s pevačem. Ona mu se pravdala da to nije istina i da su oni samo prijatelji, ali Harisa uopšte nije ubedila u to. Tada mu je i postalo jasno zašto je ove godine odlučila da ne ide s majkom Melinom na Azurnu obalu, koju obožava, već da ostane u Beogradu – priča izvor Kurira . Ostatk ovde.