Rejli Hamilton (22) teško je povrijeđena nakon što je pala sa krova petospratnice na Menhetnu. Naime, kobni pad se dogodio u trenucima kada je Rejli pokušavala da se fotografiše sa prijateljima, na žurki koju je organizovala.

Rejli je trenutno van životne opasnosti, ali je prilikom pada zadobila strašne povrede čitavog tijela: slomljena joj je karlica, gležanj, kao i ruka, njen život se preomijenio preko noći. Prema detaljima istrage, koje prenosi britanski list “The Sun”, strašni pad ove djevojke, koja je od ranije poznata kao neko ko voli dobru zabavu i provod, žurke, dogodio se u subotu uveče, oko 20 sati, u istočnoj 25. ulici na Menhetnu.

Prijatelji su pokušavali da uteše Rejli nakon pada, i sve vreme joj govorili kako su tu za nju, sve dok na mjesto tragedije nije stigla hitna pomoć da je spasi. Rejli Hamilton je hitno prebačena u bolnicu, a u nedelju je i operisana. Saopšteno je da je sada u stabilnom stanju.

Kako navode njene komšije, Rejli je u zgradi odavno poznata kao neko ko uživa u žurkama i stalno ih organizuje. Ona i njeni prijatelji imali su pristup krovu zgrade, te su često bili tu. View image on Twitter

U tom stanu je često bilo mnogo buke. Uvijek su ih komšije molili da se malo stišaju.

alo.rs