Novo

Devojka (21) posle TRENINGA pojela čokoladicu i UMRLA: Evo gde je bila KOBNA greška tragičnoh ishoda!

Današnja tema o kojoj ćemo da pišemo veoma je bitna, a kako ste i sami po naslovu zaključili pisat ćemo o jednoj djevojci koja je nažalost preminula, a njenom smrću šokirani su kako njeni najbliži, tako isto i javnost koja je upoznata sa ovom pričom. Naime, inače svakog dana imamo priliku da pročitamo da se negdje desila neka tragedija, i da vijest koja je povezana sa crnom hronikom, a ono što nas uvijek nekako najviše rastuži jeste kada vidimo da je neka mlada osoba izgubila život.

Naša današnja tema je jedna djevojka koja se zove Mejz i, i koja je imala samo 21 godinu, i koja je tragično završila. Naime, Mejzi je nakon vježbanja u teretani odlučila da se počasti sa jednom čokoladicom, a to se na kraju ispostavilo kao kobna greška po nju. Ona je najvjerovatnije bolovala od rijetke bolesti poznate kao anafilaksija podstaknuta vježbanjem, pri čemu vježbanje podstiče izrazito jaku i potencijalno fatalnu alergijsku reakciju.

 

Ova djevojka je oduvijek bila alergična na orašaste plodove, a s obzirom na to uvijek je pazila št a jede i koje namirnice ona unosi u svoj organizam, a blage eventualne reakcije koje je imala uspijevala je nekako da održi pod kontrolom, uz pomoć lijekova koje je mogla da klupi bez recepta. Tako je ova mlada djevojka nakon treninga kupila čokoladicu i ponijela je kući, a nije obraćala pažnju na to da ona u sebi u tragovima sadrži orašaste plodove. Kada je došla kući, pojela je čokoladicu i onesvijestila se. Ostatak teksta pročitajte ovde.