Home Novo Desilo se čudo u bolnici kod voditeljice: Doktori se zaprepastili kad su...

Desilo se čudo u bolnici kod voditeljice: Doktori se zaprepastili kad su vidjeli šta se desilo sa Deinom rukom

868
0

Nakon teške saobraćajne nesreće zbog koje je na intenzivnoj njezi na VMA provela čitava tri mjeseca, Deino stanje je danas ipak stabilizovano, ali je bilo izvjesno još tada da još mnogo teških i mukotrpnih operacija čeka popularnu voditeljicu Deu Đurđević.

Tako je jedan od najzahtjevnijih zahvata nastao prije nekoliko dana u strogoj tajnosti. Naime, presadili su joj neke nerve s noge u ruku koju je ozlijedila, tako da su liječnici mogli u potpunosti vratiti funkciju ozlijeđene ruke. Prema izvoru, operacija je trajala nekoliko sati i bila je zahtjevna.

Iako niko nije mogao unaprijed znati jesu li transplantirani živci u potpunosti primljeni, i hoće li funkcionirati u ruci, kao u donjim ekstremitetima, fascinantno je da su prvi rezultati u Dee već viđeni, što je odličan znak tvrdi izvor za medije.

“Operacija je prošla bez poteškoća i problema. Ona se osjeća sjajno. Ona je snažna kao i uvijek, i već je počela pomicati ruku, što je sve zapanjilo. Niko nije tako brzo očekivao pozitivne rezultate, ali je očigledno svako drugačiji u svemu.”

Njezin optimizam i snaga je toliko velika da ne čudi da bi se njezina ruka potpuno oporavila u mnogo kraćem razdoblju od očekivanog. Sada treba ponovno naučiti hodati, ali će i to brzo svladati zbog svoje volje i želje,” kaže izvor.

Mediji su kontaktirali njezinog zaručnika kako bi provjerili te navode, i unatoč žurbi jer je u tom trenutku bio na putu u bolnicu, Mladen je potvrdio da se Dea osjeća dobro nakon operacije.

 

Izvor: Zanimljivosti Balkan

Preporučujemo
Loading..