Novo

DESET NEOBIČNIH NAVIKA KRALJICE ELIZABETE II: U torbi uvek imala kuku, a na putovanja nosila svoju k*v! (VIDEO)

Prije nekoliko dana, tačnije u četvrtak nas je napustila kraljica Elizabeta II, koja je preminula u 96.godini života. Kraljica je na tronu bila 70 godina, a sada je prijesto preuzeo njen sin Čarls III. Tokom ljeta, ona je boravila u svom zamku u Balmoralu, a prije nekoliko dana njeno se zdravstveno stanje pogoršalo, i na kraju nažalost ona je preminula. Nakon vijesti o njenoj smrti, svi mediji počeli su da se bave sa njom i njenim životom, pa su tako izašli mnogi detalji koji javnosti do sada nisu bili poznati, a koji su itekako zanimljivi.

U nastavku današnjeg članka ćemo upravo da se bavimo sa time, pa ćemo da navedemo neke veoma neobične i čudne navike koje je kraljica imala. Tako je ona recimo stalno putovala, i nigdje nije išla bez svoje krvi, jer uvijek se trudila da bude korak ispred, i da na sve bude spremna, pa je tako slučaj i sa onim najgorim scenarijima. Isto tako, medicinsko osoblje koje bi bilo sa njom u pratnji je moralo da zna koja je najbliža bolnica koja se nalazi od mjesta gdje je ona trenutno boravila.

Sljedeće i mnogo zanimljivo jeste to da ona nije voljela kockice leda, pa je tako više preferirala kugle leda, jer je prema njenom mišljenju to bilo melodičnije, a čak je i njen suprug Filip izumio spravu koja je pravila male kuglice leda, kako bi kraljica mogla da uživa u svom piću. Kraljica je zabranjivala i otvaranje prozora, a smatrala je da otvaranje prozora sa prednje strane može uništiti pogled sa njega. Zato su prozori mogli biti otvoreni samo u određeno vrijeme. Ostatak teksta pročitajte ovde.

@unknown_facts9

#uK #US #facts #elonmusk #news #ghana #nigeria

♬ original sound – Unknown_facts