Novo

DEKA (99) SE RAZVODI OD SVOJE (96) ŽENE! Brak im uništila TAJNA koju je od supruga krila 60 GODINA: Otvorio je fioku i našao OVO!

I danas za vas imamo jednu zanimljivu priču , odnosno ispovest , a koja je pored brojnih na društvenim mrežama svakodnevnica . Naime , internet je svakako mnogo toga dao nam na olakšanje , jer u svakom trenutku možemo da zavirimo na najudaljeniji deo sveta , te pročitamo stvari koje možda u realnom životu i ne bi baš mogli. Naime , već ste po naslovu mogli da shvatit o čemu je reč ,a današnja priča je i više nego zanimljiva .

Naime ,danas ćemo da govorimo o vesti koja je se pojavila na internetu , a raadi se o tome da je jedan 99-godišnji Italijan odlučio da se raazvede od svoje supruge . Naime , njegova supruga ima 96 godina , a on je se na ovaj korak odlučio , jer je saznao , kako kaže da ga je ona varala čak pre 60 godina . Dakle , on je prošle godine ,pred Božić , saznao da je njegova supruga razmenjivala ljubavna pisma sa ljubavnikom , a kako mediji pišu , Rosa mu je to priznala , ali ga je i ubeđivala da ne odustane od njihovog braka.

Dakle , izvesni čovek se zove Antoni , a koji sa svojih 99 godina nije mogao da veruje šta ga je snašlo , pa je odlučio da je najbolji potez razvod braka , jer su oni zajedno proveli skoro pa osam decenija . Inače , on je ovo smatrao izdajhom , a iz braka su dobili petoro dece , dvanaestero unučadi , te jedno paunuče. Kako sazanjemo , ma pišu tamošnji edidji , oni su poreklom sa Sardiije , a Antoni je upoznao Rosu dok je bio u oružanim snagama.