Javna poruka kćerke preminulog vozača Dejana J. u stravičnoj saobraćajnoj nesreći izrazila je duboku tugu i očaj zbog gubitka svog oca. U poruci je zamolila prijatelje svog oca da ne zovu njegov broj kako bi izbjegli dodatno emocionalno opterećenje.Nesreća se dogodila kada je “Fiat Punto” kojim je upravljao Dejan J. vozio u kontrasmeru i sudario se s “Hyundai” vozilom koje se kretalo svojom trakom. Poginuo je vozač “Fiat Punta”, dok je suvozač prevezen s teškim povredama u bolnicu. Također je hospitalizovana i vozačica “Hyundaia”. Nakon sudara, “Fiat” se zapalio.

Zanimljivo je da je Dejan J. bio aktivan na društvenim mrežama i dan prije nesreće objavljivao oglase za prodaju vozila i reklamirao svoje masažne usluge. Oglas za prodaju “Fiat Punta” s cenom od 700 eura i spomenom ugrađenog plina bio je jedan od posljednjih oglasa koje je objavio.Osim toga, Dejan J. je samo dva dana prije nesreće objavio status na društvenoj mreži upozoravajući na važnost bezbednosti u saobraćaju i zaštiti djece prilikom početka školske godine. Njegova smrt je još jednom podsjetila na važnost pažljive vožnje i poštivanja saobraćajnih pravila kako bi se izbjegle tragedije poput ove nesreće.

Istragu o ovoj nesreći vodi nadležno tužilaštvo, koje će provesti obdukciju, pregledati vozila, obaviti toksikološke analize i identifikovati stradale osobe kako bi se utvrdile okolnosti nesreće.Još jedan bizarni detalj u vezi s ovom tragedijom je da je Dejan samo dva dana prije nesreće objavio status o bezbjednosti u saobraćaju, pozivajući vozače na oprez prilikom dolaska prvog dana škole djece.Istragu o nesreći vodi Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu, koje je naredilo obdukciju, pregled vozila, toksikološke analize i identifikaciju stradalih osoba.