Novo

Dečko poslao devojku kući zbog njene odeće: Ona mu se osvetila na najbolji način!

U nastavku vam donosimo jednu veoma zanimljivu priču, a riječ je o ispovijesti jedne djevojke, koja je svoj problem odlučila da podijeli sa svima, a riječ je inače o njenom dečku. Naime, čime bi se većina muškaraca ponosila, Nikin dečko to nije gledao tako, i smatrao je to velikim problemom. Njeno ime je Nikiu Džabs i ona je iz Mičigena, a na društvenoj mreži TikTok ona je upoznala dečka po imenu Greg, a upoznala ga je preko aplikacije za pronalaženje partnera.

Tako su se oni viđali jedno vrijeme, pa je Greg odlučio da je upozna sa svojim kolegama i prijateljima,a zbog tog sastanka Niki je bila veoma sretna, iako nije ni slutila da će na kraju nažalost završiti u suzama. Radi se o tome da se njenom dečku nije svidjelo to kako se ona obukla pa joj je rekao kako će ona njega da osramoti sa tako oskudnom odjećom, i onda joj je pozvao taksi da se vrati kući.

Zbog toga ona je bila vidno šokirana, pa je to ispričala na TikToku, i video snimak je za vrlo kratko vrijeme postao viralan, i moglo se vidjeti da su mnogi bili veoma bijesni zbog njegovog ponašanja. Uz video koji je objavila ona je napisala: “Bilo mu je jako neprijatno da ga neko vidi sa mnom. Zato me je poslao kući taksijem i otišao na svečanu večeru bez mene”, pa je dodala: “Sve je počelo sa malim komentarima poput: “Zašto nosiš štikle? Sviđa mi se kad nosiš patike. Zašto imaš toliko šminke? Jako mi se sviđa kad si prirodna”. Ostatak teksta pročitajte ovde.

@nikki.jabs

Reply to @kevinkreates_

♬ Night Fever – From “Saturday Night Fever” Soundtrack – Bee Gees