Ovisnica o seksu, Laurie Jade Woodruff koja ima 30 godina iz Šefilda, koja je bila u krevetu s 200 muškaraca, bila je u celibatu otkad je postala majka. Koliko god to zvučalo nevjerovatno, ali je baš i zaista tako.

U prvim izjavama za medije govorila je o svojoj ovisnosti koju je osjećala kad je bila vrlo mlada.

“Izgubila sam broj s koliko sam ljudi spavala, ali to mora biti između 150 i 200. Nikad se ne mogu sramiti. Kad sam shvatio da to može utjecati na mog sina Henryja, odlučila sam potražiti pomoć ”, Laurie je izjavila za jedan Engleski tabloid.

U međuvremenu je napisala knjigu “Dnevnik seksualnih ovisnika” koja se u potpunosti temelji na njenom životu. Njezin seksualni život počeo je kad joj je bilo 12 godina, a godinu dana kasnije imala je dečka. “Bila sam maloljetna jer nije bila u pravu, ali znala sam da sam jako seksualna. Volio sam dječake i djevojke, jedva sam čekala da odem na svoje prve sastanke” – rekla je ona.

Kako je ušla u svoje dvadesete, želja za seksom je sve više rasla.

“Išla bih u klubove s prijateljima nakon što sam izašla jer sam zaista želila imati se ks. Bivši me čak doveo na veliku zabavu, gdje me je promatrao dok sam imala vezu sa šest muškaraca odjednom. Spavala sam s nekoliko muškaraca tjedno, čak i kad nisam bio raspoloženza te stvari.

Ona se borila da pronađe stalnog partnera, a iako je imala “šest dugih veza”, tvrdila je da muškarci ne mogu prihvatiti “otvorenu vezu”.

Kad su ušli, shvatili su da mora potražiti pomoć. Išla je na sastanke sa skupinom ovisnika o drogama. U tom je trenutku imala dečka Iana koji ju je podržavao, ali pritisak je bio velik između njih tokom “oporavka”, pa su se na kraju rastali.

Danas ona ima svog sina koji je njena najveća ljubav i njena najbitnija osoba. A kada joj dođe “njen period” uvijek gleda da njen sin ne vidi ili ne čuje ništa.

“Uvijek gledam da ga zabunim nekako da ne gleda. Premali je da postavlja pitanja zašto je mama bila zločesta, i zašto mamu ‘kažnjavaju’. To tek kada u školu krene. Pa ako onda bude želio može gledati i učiti.” rekla je ona uz osmijeh na licu.

Izvor: Lokovesti

Preporučujemo
Loading..