Novo

Dečak(13) iz Srbije silovao OVCU PA STRINU(56)! JEZIVA ispovest žene koja je preživela HOROR(FOTO)

Još jedna vrlo tužna priča u Srbiji. 13-godišnji dječak silovao je svoju 56-godišnju strinu B.K nedaleko od Ivanjice dok je u šumi brala gljive, a ona je čitav slučaj odmah prijavila policiji.

Sve je trajalo više od sat vremena, a kako je izjavila, u životu nije doživjela takvo zlostavljanje i takvo poniženje.

Kako tvrdi B.K., iz Beograda je stigla prije otprilike 3 godine kada se udala po drugi put. Taj je dječak živio tik do kuće gdje su živjeli oni, non stop se mota oko prozora i virio, gledao ih. Jednog dana njegov je otac ušao u kuću i kazao joj da će se morati skinuti do gola da bi dječak mogao učiti. Žena je zbog jakog stresa dobila dijabetes i visoki krvni tlak.

Razderao je mreže s prozora, bio je pravi divljak. Jednom ga je pronašla u staji kako jaše ovcu, a idući put ga je vidjela kako siluje ovcu koja je uginula nakon svega 2 dana. Pravio je probleme i u školi. Molila je supruga da reagira, jer nije mogla izdržati njegov teror dok je bio na poslu. Ali, bratu se uopće nije želio zamjeriti, njihovi su odnosi i dalje važni, pa to tako vjerovatno ide na selu, osim činjenice da joj uopće nije vjerovao.

Sve je prešlo mjeru kad je dječak ušao u kuću i počeo pretraživati ​​njezine stvari, a ona je nazvala policiju koja je rekla da s tim nema nikakve veze, već centar za socijalni rad. Jednog dana slijedio ju je u šumu dok je brala gljive, te ju je taj dan zaskočio, skinuo joj trenerku i brutalno je silovao kao kakva životinja. Kao da je imao 20, a ne samo 13 godina, bio je tako jak. Zoran Marković, advokat iz Ivanjice, kazao je da se sada radi vještačenje, oduzeta je njena odjeća i njen mobitel te se čekaju dokazi, ukoliko ih ima.