Novo

Dečak upao voditeljki u kadar i vrisnuo, ali kad se OKRENULA KA NJEMU nastao je MEGA HIT: Izgovorila je OVE TRI REČI i nastao je TAJAC!

Navikli smo da na društvenim mrežama možemo da naiđemo na razne zanimljivosti, koje nas u većini slučajeva itekako mogu nasmijati i popraviti nam dan. Iako živimo u vremenu kada je sve čudno, kada su se standardi za neke stvari promijenile, kada je sve nenormalno postalo normalno, i još mnogo toga. Živimo u vremenu kada je mnogo loših stvar koje se dešavaju oko nas, ali i u cijelom svijetu, ali ipak se nađe tako neka situacija koja nas oraspoloži.

Mi u nastavku pišemo o jednom dječaku koji je na društvenim mrežama postao pravi hit, a radi se o tome da je on bezuspješno pokušavao da dođe do svojih pet minuta slave, ali u tome je uspio na jedan drugačiji način. Reporterka po imenu Žaklin Mater, odlučila je da objavi video snimak koji je nastao kada je ona radila na terenu, a na kojem se vidi kako se iza njenih leđa pojavljuje jedan dječak, koji je vrištao misleći da će tako privući pažnju na sebe i da će završiti na televiziji.

Dok je to pokušavao, voditeljka Mater mu je rekla da emisija ne ide uživo, a onda je dječak u tišini potpuno razočaran izašao iz kadra. Zatim je ona nakon što je sve to završilo, odlučila da pomenuti video objavi na svom Tviter nalogu, i ono što je dječak htio se i ostvarilo. Na društvenim mrežama postao je potpuni hit. Iako se to nije desilo na televiziji kako je on htio na kraju je ipak uspio. Evo i sami pogledajte kako je sve to izgledalo, pa nam vaša mišljenja pišite u komentarima ispod. Video snimak možete pogledati ovde.