Zanimljivosti

DEČAK NAPISAO SASTAV ZAŠTO SE MAMA UDALA ZA TATU: Roditelji nakon toga nikad više nisu mogli u školu doći OD SRAMOTE, kakav car!

Svi znamo kako djeca mogu biti izvor nevjerovatnih bisera, provala i odvala. Mada, nekada to može čak ispasti i vulgarno, a nekada su toliko nevini.

Ipak, to su uvijek izjave koje su krajnje iskrene i nerijetko djeca nesvjesno svojim izjavama mogu izblamirati svoje roditelje.

Ipak, mnogo toga što djeca kažu srećom ostane unutar njihovog doma, ali nekada se zna desiti da im izleti nešto u javnosti pa to na kraju završi i na internetu i blam je zauvijek ostao upamćen. Tako je jedan dječak dobio pitanje zbog čega se njegova mama odlučila da se uda za njegovog tatu, a on je potpuno iskreno rekao da je njegova baka kazala da “tada mama nije nosila kapu za razmišljanje”. 

Ali, ima još jako puno sličnih bisera koji su nasmijali mnoge.

Tako je jedan dječak totalno izblamirao svog oca kada je rekao “Danas je mami i tati godišnjica braka. Svi mi to znamo, osim tate.” Uz ovakve surove odgovore ne možete ostati hladnokrvni nikako.

Jedno dijete je tako dobilo pitanje šta je početak a šta kraj, a odgovor je bio “Početak je kada sam se rodio, a kraja nema”. Duboko zaista. Veoma duboko.

Djeca također često vole pričati o porijeklu njihovih roditelja, pa je tako jedna djevojčica jednom prilikom izjavila: “Moj tata je odrastao na selu. Vidio je kravu uživo.” dok je jedan dječak objasnio šta je brijanje “Kada sam prvi put vidio tatu kako tada brije bradu, a mama brije noge shvatio sam da odrasli briju onaj dio koji ostali gledaju.”

Više sličnih dječijih provala možete pronaći OVDJE